Nya tag

Ny tag imorgon. Ska väga mig och sånt. Har garanterat gått upp allt igen, plus lite till. Jag överdriver inte.
Men jag ska ta nya tag, sommaren är ju nära. Nu stöttar vi varandra tycker jag. Återkommer imorgon, bättre än någonsin!

sämst

Jag är sämst, skulle bara säga det. Återkommer då jag börjar bli lite bra igen.


Måndag

Måndag idag. Dags att ta nya tag? Jag borde vara mer taggad men eftersom att vågen stod på plus idag är jag allt ifrån taggad. Jag är sugen på allt jag inte får äta men jag ska klara det!
Idag har jag ätit:

* 1dl blåbärsyoghurt, några hallon, några mandlar
* Lite morötter och lite sallad

Jag ska äta:
* En halv kycklingfiée, blomkål
* Ett halvt äpple, mandlar

Dagens träning:
Cykla till och från skolan, samandlagt ca 45min (färdig)
Tränings DVD, 20 min
Jogga/Powerwalka, ca 40min

misslyckande

Jaha.. idag har jag misslyckats värre än någonsin. Verkligen värre än någonsin. Ska endå gå till min moster, nu har jag ju lovat. Men helvete! Ska kämpa så jävla hårt i veckan! piss piss piss! :(

Ont i röven

Har galet ont i rumpan.. eller liksom i rumpbenen. Det är efter cykelturen. Sadlen är galet liten och HÅRD! :( Sen har jag ont i halsen också. Men är endå glad.. för idag gick jag ner 1kg! Jag tycker allafall att det är bra!!!

Idag fyller min moster år. Funderar på om jag ska gå på kalaset eller inte. Går jag kommer jag frestas av massa god mat, tårtor och godis och även om jag inte failar måste jag ju äta lite och bara det är misslyckat.
Annars kan jag stanna hemma, äta exakt vad jag vill och träna. Fast vill ju träffa mina släktingar. Ska fundera på det lite..


Lördag

Lördag idag. Jag har fått gjort mycket som skulle göras. Städat, tvättat, städat bilen, källsorterat och cyklat ca 2timmar (lite mindre) med pappa. Idag har jag ätit följande:

* 1dl mini blåbärsyoghurt med hallon och lite mandlar brevid. (Yoghurten var sååå god. Min nya favorit!)
* Sallad på grönsallad, gurka och en halv tomat
* Ett halvt äplle och några mandlar
* Blomkål, gurka och typ 3 tuggor lasange

Funderar på att ta en kvällspromenad nu, men är galet trött i benen.. Men det hade varit bra. Speciellt eftersom att jag antagligen lär äta lite fruktsallad och nötter senare ikväll. Jag hoppas att vågen fortsätter att visa lägre siffror i morgon. I morse vägde jag 67,0. Jag har gått ner 2,3 kg sedan måndags. Det tycker jag faktiskt är helt okej :) Men hade inte klagat om det varit ännu mer. Men veckan har varit långt ifrån fail-fri så att jag gått ner över huvud taget är underbart!

Solen skiner

Vilken härlig dag det ser ut att bli! Trots gårdagens kvällsmat blev det -0,2 kg idag! Härligt :) Åt frukost för ett tag sedan, nu ska jag städa sen blir det lunch och träning. Ska komma ut lite i det fina vädert också :) Livet leker, lycka till idag!


Spy

Det här med att spy upp maten.. Jag kan inte. Jag vet liksom inte hur man gör. Jag kör fingrarna i halsen, känns som jag öppnar en liten "lucka" längst bak. Jag börjar klökas men allt som kommer är ty saliv. Vad gör jag för fel?

Idag gick jätte bra, tränade trots att jag ville allt förutom det. Men tillslut sa min kropp stopp. Då jag var och handlade med min pappa föll jag nästan ihop. Jag orkade inte hålla upp mitt huvud. Jag käkade nåfra vindruvor (som vi skulle betala) för att klara mig hem. Då fick vi snabbt slänga ihop kite rester och jag hade inget annat val än att äta. JAg mådde jätte dåligt. Så jag åt pannbiff, potatis, brunsås och broccoli. Sen till efterrätt vindruvor och nötter. Va fan? :( Men idag var det inte fail, jag var liksom bara tvungen.. Men efter det ville jag bara spy. Men som sagt vet jag inte hur man gör! :(


Motivationsbrist

Sitter framför tv:n och har tråkigt, gick till datorn i stället men även det var tråkigt. Har precis listat ut vad det är som ger mig myror i brallan. Anledningen är att jag vet att jag borde träna men jag har inte orken. Rent fysiskt orkar jag nog, men jag känner inte för det. Jag känner för att cykla och köpa en stor pommes på McDonalds.
Fast nu när jag tänker på det låter faktiskt träning som ett bättre alternativ.
Så fort jag fått tummen ur röven ska jag träna lite på crosstrainern. Vilket inte lär bli inom snar framtid.


Äntligen!

Äntligen fredag! Som jag längtat.. är galet skoltrött. Min syster är hemma nu, så jag vet inte hur jag ska göra med den planerade träningen eftersom att jag inte orkar med hennes kommentarer. Men men, är jätte glad endå för att det är freeedaaaag!

Nu ska jag cykla till skolan

Men först ska jag lägga in två bilder. Den första är på sveriges två snyggaste kvinnor, den andra är på sveriges absolut snyggaste! :)





23/4

God morgon! Gick inte ner mycket igår.. men jaf gick faktist ner!!! 0,1 kg, men endå. jag trodde jag skulle gå upp! Så det känns bra. Idag ska jag inte faila med min mat, jag ska kämpa! :)
Lycka till idag!


läggdags

Det blev en cykeltur på ca 45 minuter med pappa ikväll. Riktigt jobbigt i ben, rygg och för min kondition. Det är inte de vanliga cyklarna vi cyklar på, utan (som pappa kallar dem..) "racer-cyklarna". Min pappa har väll ca 5 stycken, och hans är verkligen inte billiga. Jag förstår inte varför man vill lägga pengar på något så tråkigt som en cykel. Men men, eftersom att min pappa är så besatt ville han föra besattheten vidare och köpte förra året en cykel till mig också! Detta är typ femte gången jag cyklar på den, sjukt onödigt med tanke på att bara skorna kostade 2250 kr!!! Så för min pappas skull, min pappas ekonomis skull och för att det är bra tträning har jag bestämt mig för att börja cykla med pappa lite. Träning plus att jag får spendera tid med pappa, super! :)

Nu ska jag faktiskt redan sova, sömn är viktigt då man vill gå ner i vikt :) puss på er, hoppas eran dag gått bra!

 


Tips!

Ta en dl lättyoghurt, fetthalt 0,5%, och häll i ett glas. Ställ in glaset i frysen. När du ska äta tar det mycket längre tid att äta det, en sleva i sig några skedar. Du sitter länge med lite mat, lurar kroppen att du äter mycket. Perfekt :)

Dagen

Tänkte räkna ut dagens kalorier, men det tänker jag inte göra. Vill inte se den stora siffran. Dagen började bra, jag åt äpple klyftor innan joggingturen och en äggvita efter. Sen var lunchen äcklig så vi bestämde oss för att gå ut och äta. Jag köpte dock mig för att köpa en ask vindruvor.. men åt upp alla!!! plus ett kex :(
Sen kom jag hem och villa ta ett nytt tag så jag åt en dl lättvaniljyoghurt. Men sen tog jag mer. och mer. och mer. Och sen några portioner flingor. Jag är ju pinsam. Men ska självklart inte äta mer idag. Men känns ju fan som det är dags att ge upp. Sen var idrotten inställd idag också. Fuck.

Dagens in:
3 äppleklyftor, 1 äggvita, 1 ask vindruvor, ett kex, yoghurt, flera portioner kelloks special K. döda mig nu

Dagens ut: 40 min jogging/powerwalk i morse, 40 min tränings DVD. Sen när pappa kommer hem ska vi antingen ut och jogga eller cykla. Är åtminstone nöjd med dagens motion. Man måste ju se det positivt.


Vilken vikt?

Vilken vikt räknar ni, morgonvikten eller kvällsvikten?

S m a l



De benen säger inte jag nej till allafall :)


Härligt

Det känns härligt! Har precis varit ute och sprungit/powewalkat i 40 min. Jag har redan glömt hur jobbigt det var att ta i då  jag sprang allt vad jag kunde den sista biten, nu känner jag bara den härliga känslan i kroppen man får efter en jogingrunda :) Jag är så peppad idag på att gå ner i vikt, motionera och äta nyttigt! Lär bli mer träning idag med andra ord.

Just nu sitter jag och mumsar på min andra frukost, tog en före rundan också. Berättar allt jag ätit under dagen ikväll. Lycka till idag! :)


Jag är kär

Jag är så jävla kär i denna tjejens rumpa. jag vill ha exakt en sån.. Bara att kämpa på!




jogga

Nu ska jag ut och jogga hade jag tänkt! Är inte överdrivet peppad med min träningsvärk och mensvärk men det ska göras om jag ska märka några resultat!
Sen har jag gympa i skolan idag också, super bra ju! :)



Ärlighet varar längst

Hej tjejer! Vill bara säga att joggingen inte blir av. Min kropp är död, varje muskel och är trött. Min kropp är inte van vid motion. Men träningsvärken är bra, det betyder att jag tagit i. Vill bara inte ta ut mig, utan vill orka fortsätta träna imorgon också. Så idag har inte varit en toppen dag, långt ifrån. Men jag har åtminstone lärt mig något, och det är väll också bra?
Så jag ville bara erkänna att jag inte sprang ikväll som jag planerat.

Nu går jag och lägger mig och tittar på Criminal Minds. Sen ska jag faktiskt redan sova. Puss!



push it!

Efter dagens misslyckande tycker jag att lite träning är passande. Jag tränade först 20min från min tränings DVD, sen ett annat tjugominuters pass. Samanlagt 40 min träning med andra ord.
Så, när jag får tillbaka orken ska ja ut på en joggingtur och promenad. GÖTT!

Det enda jag tänker på är.. Träningen skulle gjort mycket mer nytta om jag inte ätit så jävla mycket idag.


Tips

Här har vi ett tips jag precis kom på till mig själv! I skolan, bland vänner och då man ska fika är det ultimat att säga att man har mått dåligt på sista tiden och därför ska du INTE äta gluten på en månad.
Jag har ju varit hemma från skolan nu, så det är perfekt. Så imorgon kommer jag säga att jag ska prova mig för glutenallergi och därför inte kan äta bröd och pasta mm. Perfekt sett att lätt komma undan alla kolhydrater utan att behöva berätta om sin bantning! :)

Fail

Idag faildade jag. Big time. Seriöst, varför!? Jag vet andledningen, det är för att jag har jätte svårt att banta och inte äta framför andra. Jag klarar inte av kommentarer om att jag inte äter. Så därför åt jag. Överdrivet mycket. Fuck, Fuck, Fuck!!! Så vad åt jag: 2 bullar med ost och smööööööör, tre småkakor och en liten muffins. Jag vill spy.
Varför ätar man så mycket egentligen, jag har ju redan glömt hur gott det var. Inte för det ens var gott, jag kände ju hur jag växte med varje tugga.
Men det finns inte mycket att göra åt det just nu, tyvärr. Det är bara att träna hårt. Ta i extra mycket liksom.

En av anledningarna till att det är svårt att inte äta framför andra är alla kommentarer. Tjejer som inte har ork eller motivation att ta tag i sin egen bantning trycker alltid ner de som försöker. De är avundsjuka. De frågar "Varför äter du inte!? bantar du????". De vill ju bara hindra en, de är uppenbarligen rädda för att man ska bli snyggare än dem. Och det ska vi ju bli!!! Komigen nu, vi klarar detta tjejer. Låt ingen stoppa din viktnedgång.

God morgon!

Måste skynda mig att göra mig i ordning nu till skolan! Idag har jag ätit:
*Gröt, 2 äppleklyftor och en ipren.

Ska cykla till skolan, det är ju bra. "varddagsmotion" tror jag man får kalla det.. många bäckar små :)



fullbordad dag

Det spöregnar i min kära stad ikväll. Men trots det så ska jag ut och jogga. Det måste jag ju. Jag måste ju lyckas med åtminstone 1 perfekt, fullbordad dag!
Så på med träningskläderna och ut vi regnet :)

Imorgon kommer att jag "fika" två gånger. Jag säger "fika" eftersom jag ska göra allt för att slippa att just fika. Jag har lovat en kompis att gå och ficka med henne, fast det vill jag ju också eftersom hon bara är på besök imorgon :) men saken är den, vi ska fika hemma hos hennes mormor och morfar. Då kan jag inte direkt beställa lite grönt thé.
Sen ska jag träffa min kusin och fika. Hemma hos henne, i hennes nya lägenhet. Det är tårtor över sen hon hade inflyttningsmiddag. Ska bli kul att träffa henne.. men hur gör jag med tårtorna :( jag vill verkligen inte ha tårta, men kommer jag klara att stå emot? Och kommer jag klara att hitta på en ursäkt vid båda tillfällena? FAAAAN!
Sen ska man ju till schooool imorgon, hur gör jag med lunchen? Får bli en sallad :) sen cykling till och från skolan. Hoppas jag klarar av morgondagen..

Men nu, ut och springa!

Hackar tänder

Dagens in:
"Frukost": Två äppleklyftor, en morotsstav
Frukost: En liiiten kycklingfileé, broccoli
Lunch: Morot/äpplesallad på en morot och ett halvt äpple
Mellanmål: Resten av äpplet

Middag: Havregrynsgröt

Tänker äta gröten vid 6 tiden.

Orkar inte räkna ut antal kalorier idag eftersom jag glömt att väga maten. Antagligen rent för mycket kalorier, det är ganska mycket mat :( men det är åtminstone bra mat, och sen har jag inte hetsätit allt idag! Med andra ord: det gynnar sig att äte lite, lite mer. Idag har jag aldrig varit hungrig, men heller aldrig mätt. Det är bra :) Förhoppningsvis hinner hungerkänslorna komma innan läggdags, det är härligt att somna med den känslan i magen!

Dagens ut:
* 5 min hopprep
* 20 min video 1
* 10 min video 2
* ca 45(?) min Swimsuit boot camp (gjorde alla passen i rad, men hoppade över stretchingbitarna för jag ville hålla igång tempot)



Träningspass 1:


Träningspass 2:
 

Bootcamp 1:





Träningspass 1: Jag gillar tjejen, hon är sjukt charmig om man kollar igenom henns klipp! Jag gillade inte riktigt detta träningspasset, men provade ett annat igår som jag verkligen tyckte om. Vet dock inte varför hon stönar så mycket. Kanske av samma anledning som hon har så lite kläder.. SEX SÄLJER

Träningspass 2: Jag tyckte faktiskt om passet, bara tio minuter men det kändes endå effektivt om man faktiskt tog i. Det lär jag göra om då jag har lite bråttom och inte hinner träna så länge.

Bootcamp: Länkade bara första videon, man kan ju klicka fram de andra. Det finns sju pass, man ska egentligen göra ett om dagen men jag gjorde de i rad. Som jag sa innan hoppade jag över stretchingen i slutet. Första passet är bäst, det bränner fett och är bra för konditionen. De andra passen är mer "styrkepass". Jag har läst att man bränner mer fett om man gör styrke träning också, och detta är inte styrke träning som ger dig stora, manliga muskler. De gör dig slimmad, tight och snygg helt enkelt. Men som sagt, det första passet är bäst.

Ikväll ska jag ut på en joggingtur också, på ca 30 min. Så jag tycker deffinitivt att träningen gått bra också.

Just det! Varför hackar jag tänder? Kom nyss upp från ett halvtimmes långt, iskallt bad! Men man blir varm ganska snabbt igen :)

En kommentar som berörde

Jag hoppas att det är okej att jag skriver om din kommentar, "ätstörd människa". Jag kunde inte svara dig personligen eftersom du inte berättade din mejladress eller hade en egen blogg. Men även om jag kontaktat dig tror jag faktiskt att jag velat ta upp vad du skrev endå. Såhär löd kommentaren:

Hallå! Haft ditt problem, delvis har. I somras vägde jag mer än någonsin, 67 kg(jag är också 165 lång). Jag tittade mig i spegeln, jag var ful och jag var äcklig och jag var tjock fet och fläskig. Jag gick inte utanför dörren. Var hemma och åt frysta kladdkakor och oboyblandningar. Efteråt så förbannade jag mig på allt och alla. Det jag vill komma till är nr 1, jag har aldrig tyckt någon som legat under eller kring övervikt varit äcklig och har människan varit ful så har det inte berott på vikten. Nr 2, jag gick ned i vikt såg att din målvikt var 52, vilket är precis vad jag väger idag. Men jag gick inte ned av att äta 200 kcal om dagen, under 1000 kcal är svält och jag höll mig precis till tusen. vilket är till varje mål (frukost, lunch & middag) ca 300 kcal och två frukter/grönsaker utöver. Minskar suget till hetsätande och du förlorar inte ämnesomsättningen, hår eller naglar. Gick ned 1-2 kg i veckan. Det är inte extra gröt och banan som gör att man inte går ned, det är hetsätandet!! Och nr 3, jag väger mindre men är inte lycklig och jag känner mig inte snygg och jag har fortfarande inte killar som står på kö till att vilja ha mig. Jag är inte nöjd med 52, jag vill ju ned i vikt, alltid bara lite. Det slutar inte bara för att man når sin målvikt eller "väger som man gjorde förut". Bara för att tjock verkar vara olycklig så är inte smal lycklig. Jaja mitt råd lyder iaf: ät "lite mer" och du kommer i slutändan ha ätit "lite mindre". Min äckelkänsla kom oftast från att jag dagen innnan rensat halva kylskåpet. Hoppas du tar dig ur det, det finns annars hjälp, kuratorer, ätstörningsenheter, sjuksköterskor osv. Jag har testat på alltihopa, inget gjorde mig frisk men absolut friskare!. Puss

 

Jag blir glad av att du bryr dig, verkligen. Det betyder mycket. Men det är extremt svårt att äta "hälsosamt", när jag får känslan av att jag måste ta tag i det här (min vikt, min kropp, mitt utseende..) så vill jag ta i. Då jag tar i äter jag så lite som jag bara kan. Det är antagligen inte rätt sett överhuvudtaget. Det är det som får mig att hetsäta, precis som du sa. Men om jag skulle ätit mer normala portioner så hade det inte kännts som det hjälpte. För mig är tecken av hunger och svaghet ett tecken på att jag är på rätt väg. Jag är medveten om hur sjukt där där låter, och att det antagligen är ett tecken på att allt inte står riktigt rätt till. Men idag prioriterar jag vikten mer än hälsan.
Att du gick ner 1-2 kg i veckan är jätte bra! Men jag tror inte att det hade gått för mig, enligt olika fakta på nätet går man oftast bara ner ett halvt kilo i veckan om man äter "rätt" och motionerar. Ett halvt kilo är ingenting, så mycket kan min vikt ändras efter jag gått på toa (haha, inte för någon ville veta det..)
Jag har en bekant som ligger inlagd för anorexi just nu, hon har legat på sjukhus sen slutet av september. det är ett halv år. Så långt vill jag aldrig gå, och jag är därför glad för att du tog dig tid att skriva till mig. Jag ska försöka göra detta på ett hälsosammare sett, äta riktig mat så jag inte får för mig att hetsäta. Det tror jag alla som bantar (eller svälter sig sälva) kan tänka på, att ett extra äplle eller en skål gröt INTE gör dig tjockare. Du blir tjockare då du vräker i dig ett choklad, en chipspåse eller, som jag har gjort ett antalgånger, flera paket fil med flingor. Då man väl börjar hetsäta tänker man inte på mättnadskänslan längre, inte jag allafall. Jag kan trycka i mig mängder inte ens min pappa skulle få ner. Därför är det bättre med en extra bit broccoli till maten eller ett grovt knäckbröd till soppan, i slutändan får du i dig mindre kalorier plus att du har ork till att ta i hårdare på träningspasset, eller köra ett längre träningspass!
Så från och med nu, ska jag försöka, att vara lite hälsosammare. Men jag kan lova redan nu att jag angtagligen kommer äta färre kalorier än alla experter rekomenderar. Men sånna är vi, vi svälter oss själva, och av någon anledning tycker vi om det.


Dags att sätta igång..

Det tar emot, men det är dags att sätta igång. Vill egentligen ut och jogga i det fina vädert med klarar inte av att folk ser mig då jag joggar, jag är ju stenful haha.. Ska ut och springa ikväll istället :)

Hoppade hopprep i fem minuter (ska bli min rutin att göra det innan jag äter för att 1. inte gå upp för mycket av den mat jag äter och 2. För att hindra mig från att små-äta) innan jag åt frukost. Ja kör omvänt idag, har hört att det ska vara bra. Med omvänt menar jag att jag börjar med de största målet och sen mindre till lunch och minst på kvällen. Till frukost blev det en liten bit kyckligfilé med broccoli och vatten.

Nu ska jag köra 20 min träning. Del 1 på dagens boot camp!


Tips!

Ät på små tallrikar, lura ögat med att de är fulla då det egentligen bara är en halv stor tallrik. Ät även på mörka tallrikar, det lurar också ögat då det tror att det får mer mat än vad det faktiskt får! :)





Hoppas tipsen uppskattas nu när jag faktiskt sitter och letar i hjärnan efter allt jag läst och hört! =)

BootCamp

Har bestämt mig för att stanna hemma idag och f en riktig kickstart i bantningen och viktnedgången. Spelade på min sjukdom i morse, mamma ville att jag skulle gå upp och se hur jag mådde efter frukost. Jag fick trycka i mig två äppleklyftor och en morotsstav. Men det gör inte så mycket! Nu tänkte jag sova vidare en stund, klockan är bara tio över åtta.. Sen ska jag maxa.

Idag vill jag ta ut mig själv till max. Jag vill falla ihop av utmattning och känna blodsmaken i munnen. Idag ska jag ha ett riktigt bootcamp. Bra och lite mat, och massor av träning! Sommaren närmar ju sig.. BootCamp idag!

 


Tips!

Kanske borde köra tips varje dag? Fast då kanske mina tips tar slut.. haha :( Jaja, här kommer ett tips jag körde på ikväll, men äter inte upp sin portion, det kan jag lova!

Då du ska äta mat, sitt FRAMFÖR SPEGELN!!! Gärna med så lite kläder som möjligt, jag körde på shorts och bh. Det var ingen vacker syn. Om inte jag vill se det, varför skulle någon på stranden vilja se det då? Nej, maxa fram till sommaren nu va!


bara för att jag är i behov utav blöta kyssar, hårda kramar och ett kilo kärlek

Farmor säger att jag måste sluta "mejla" (allt vid datorn är mejl enligt henne..). Enligt henne blir man inte frisk av at vila sig framför datorn, man måste sova! Jag frågade henne om tv:n var okej, och det var den. Haha, hon är så knäpp. Så nu ska jag nog titta lite på couar town (framför datorn!!) istället. Hon i cougar town är sjuk ball, asså hon är galet snygg och rolig. Vill lätt se ut som henne då jag är i hennes ålder. Vill vara en cougar och milf och allt vad det heter.

Men just nu vill jag ha en man. En pojkvän. Fast han ska vara en man. En manvän. Med stora händer, mörkt hår och en manlig röst. Ge mig kärlek liksom...








Ps. Älskar näst sista bilden. vackert ju!och den på picknicken. Och den på bänken i staden. Och den på stranden vid havet.

Tips!

Det har önskats tips till bloggen, och självklart ska jag dela med mig av de tips jag faktiskt har. Både personliga tips jag hittat på, och använder, själv. Och tips jag hittar på nätet och i tidningar.

Här kommer ett litet tips!

Detta kanske inte är något för hälsofanatikern, men för er som vill gå ner i vikt är det kanon!
Det gör ont i kroppen, men det är utan tvekan värt det. Jag har använt detta tipset idag, så jag kan inte berätta om några resultat men jag kan berätta att det sved!

Tappa upp ett iskallt bad! SÅ kallt du kan, men du måste klara av att sitta i badet minst en halvtimme. Desto kallare vatten, och desto längre du sitter i badet, desto mer sjunker din krops temperatur. Det krävs extremt mycket energi för kroppen att värma upp sig själv igen, så på detta sättetbränner du många kalorier!


ångest.

Har grubblat fram och tillbaka över om jag ska skriva ut min vikt i bloggen. Vem kan ta en person seriöst då den är så tjock som jag? Det är det jag är rädd för, att tappa eran respekt. JAg har för länge sen tappat min respekt för mig själv då jag lät mig själv bli så här tjock. I september förra året var jag fortfarande relativt smal. Inte så smal jag vill bli, men smal. Sedan hände olika saker i mitt liv som orsakat mycket stress och sorg, och efter det gick allt nedför. Allt utom min vikt.

Ska från och med nu öppet visa min vikt. Ni ska få se var jag startar och hur jag jobbar neråt. Jag har aldrig i hela mitt liv vägt så mycket som jag väger nu. Jag skämms och vet inte var jag ska ta vägen, men jag vet att jag måste gå ner i vikt för att bli lycklig, snygg och allmänt nöjd med mig själv. Nu skriver jag min vikt. Ni ska veta att detta gör ont i hela min kropp, jag gråter medan jag skriver. Det är nu jag behöver erat stöd som mest, aldrig har jag varit så personlig i min blogg som nu. Min startvikt är: 69,3 kg.

 



Redigering av inlägg: Uppe vid banner kan ni nu se min vikt. Jag kommer kryssa i varje vikt då jag når dit, första jag ska kryssa i kommer bli 69kg


tack!

Tack för ditt tips, Kajsa, om att jag borde skriva ut mått och min vikt i bloggen. Självklart har tanken slagit mig, detta är något jag borde göra. Men för tillfället så skämms jag faktiskt för mycket för att vilja dela med mig av min vikt. Men om det skulle gynna någon, eller göra någon glad, så kan jag ta och ställa mig på vågen och plocka fram måttbandet!
Det skulle antagligen sporra mig ännu mer att bli av med alla mina överflödiga kilon. Ska ta och suga på den karamellen lite.

Har även fått feber idag, så har ställt in kvällen joggingtur OCH blivit tvångsmatad av min älskade farmor. Hur mycket jag än avgudar henne var detta det värsta hon kunde göra :( SÅ nu har jag ätit, plus att jag inte kan träna idag eftersom att min farmor "vaktar" mig. Hon är så överbeskyddande.

Imorgon kör vi då! Då ska det maxas! Funderar på att stanna hemma pågrund av febern (som kommer försvinna tills imorgon, eftersom att det knappt är feber enligt alla utom min farmor!) och ha bootcamp här hemma och bara kötta. Eller sticka till skolan och ta tag i mitt liv och kötta då jag kommer hem. Det enda negativa med att gå till skolan är att jag börjar klockan åtta plus att jag har en tre timmar lång håltimme... Fast om jag kanske cyklar hem, kör ett träningspass och äter lunch hemma (slipper altså skolans lunch!) och sedan cyklar tillbaka. Bra idé. Fast det kommer troligtvis inte hända, jag kommer umgås med mina vänner..

Men men, imorgon blir det nya tag för mig efetrsom jag inte kan göra något idag :( Och för er.. FORTSÄTT KÄMPA!

 

 


känns härligt

Ja, jag vet att jag är alldeles för tjock, men man måste  börja någonstans. Jag har precis genomfört ett 20min långt träningspass och det känns härligt! Min ganla gympalärare sa alltid att det var så skönt i kroppen efter ett hårt träningspass, jag tyckte att han var störd, men nu kan jag bara hålla med! Det känns härligt.

Vad gör ag för träningspass? Jag har några favoriter ute på nätet, kan visa någon gång om jag har tid och om någon har lust.

Min sommar



Här ser ni min framtida sommar. Jag ska förklara.
Jag är smal och snygg som få i min skira spetsklänning på midsommar festen. Dagen efter pallrar vi oss ner till stranden. Jag är bakis och trött, men endå snygg. Jag är ju trotsallt smal. Jag slänger på bikinin, shortan och hatten. På stranden träffar jag killen från festen som jag spanat på natten före. Det visar sig att han spanat på mig också (såklar.. jag är ju galet snygg!). Vi bestämmer att vi ska träffas på bryggan samma kväll. På bryggan sitter vi och pratar hela natten, först på småtimmarna tassar vi hem till honom. Det är en underbar morgon. Jag vaknar på eftermiddagen av att min sommar-romans smäller i köket då han lagar oss frukost (eftersom att jag vill vara smal, och för att det är charmigt säger jag att jag inte äter frukost men gärna tar en kopp kaffe)

Vilken underbar sommar, längtar! Men då krävs det hårt arbete. Kom igen nu, tjejer!!!

you can do it!

                         

Det kan bli vi, fortsätt kämpa!



 
                              

Förlåt, förlåt, förlåt

Jag har verkligen inte varit mig själv på sistone. Jag har skitit i bloggen, skolan, vänner och framförallt vikten! Men det ska verkligen bli ändring på det!

Idag åt jag kellogs K till frukost och lite frukt. Nu åt jag precis två kiwi. Sommaren närmar sig och vi ska klara av att bli smala.

Så, hur ska vi göra för att lyckas? Vi måste göra av med mer energi än vi stoppar i oss. Mycket mer energi. Vi ska äta lite, och kalori snålt. Vi skä även röra på oss, väldigt mycket. Igår var jag ute och gick med min farmor och farfar, då kommer en gammal klasskamrat till mig förbi joggandes. Jag vet att hon joggade mellan 7km och en hel mil, för det var den banan vi gick på. Så vill jag också kunna göra. De som joggar har så snygg och smidig kropp liksom.
Jag har alltid skrivit listor på vad jag ska göra. Då jag var mindre handlade det om hur jag skulle städa mitt rum. Jag kryssade i en ruta då jag plockat undan på mitt skrivbord, nästa ruta då jag plockad undan på golvet osv. Nu skriver jag listor om hur jag ska gå ner i vikt, hur och vad jag ska äta och vid vilka klockslag. Vad jag har svårt för är att följa listorna. Men det ska som sagt bli ändring på det.

Vad du alltid måste komma ihåg du då bantar och försöker gå ner i vikt är varför du gör det. Du får aldrig glömma, det är då du börjar hets äta och "unna" dig saker. Du övertalar dig själv att det är okej att äta den där pajbiten eller den där pastan, att du förtjänar något litet. Men då du väl gjort det misstaget talar du om för dig själv att det är okej, och du kommer att göra om det.                                                                                  Varje gång du är hungrig ta istället tag om fettet på din mage, eller dina lår, för då minns du varför du gör det du gör. Varför vill du vara smal då?

* Kläder sitter bättre

* Du ser bättre ut

* Du kan gå till stranden utan att skämmas

* Tittar folk på dig är det för att de tycker att du är SNYGG! inte för att det kollar på den tjocka tjejen..

* Ingen vill ha en tjock flickvän!!!

* Om du är med en kille slipper du tänka på hur din kropp ser ut i olika vinklar, hur fettet viker sig och hur din dubbelhaka ser ut.

* Du kommer att vara glad

* Du är snygg, även utan smink, smala människor ser faktiskt alltid bra ut




Berätta gärna varför du vill bli smal! Vi är ju här för att stötta varandra, tjejer!




Varför vill du sluta vara tjock då, det kan också vara bra att veta:

* Tjocka människor är alltid fula.                                                                 

* Du kan inte ha på dig alla kläder, fettet hänger ut.

* Ingen kille vill ha dig

* Du kan inte vara vid stranden på sommaren

* Du är äcklig om du är tjock! Alla tjocka människor är äckliga


Det jag säger nu kan låta lite hårt. Vissa kanske tar åt sig då jag kallar alla tjocka äckliga. Tar du illa upp så kan du faktiskt sluta läsa min blogg istället, bloggen passar inte alla. Min blogg är till för att hjälpa mig, och andra i min situation. Den riktar sig till alla, oavsett vikt, som vill bli smalare. Och vem vill inte bli smalare?

 

 


Dålig upptatering

Ska bli bättre, lovar. Anledningen till att jag inte skrivit så mycket är att jag misslyckats totalt. Men det känns som att vad jag behövde var en nystart och idag återgår man till till varagen vilket är ganska tråkigt men samtidigt bra. Då kan jag få in lite rutiner igen och förhoppningsvis rasa i vikt.

Jag gillar att titta på biggest loser, där ser jag vart jag är påväg om jag fortsätter att äta men även att det är möjligt att gå ner i vikt om man bara vill! Jätte inspirerande =)

Så detta ska jag gå runt och nynna hela dagen så jag aldrig glömmer och får för mig att ta en godisbit: "SmalSmalSmalSmalSmalnanananananaSmalSmalSmalSmalSmalnanananananaSmalSmalSmalSmalSmalnananananana"




Trött

Är extremt trött just nu. Vill hitta på något extremt roligt, men vet inte vad. Så istället sitter jag hemma. Jippi.

På tisdag måste man återgå till all tråkig vardag. Jag längtar. Vad deppig jag låter!

Stay strong nu tjejer. Snart är det sommar!

gårdagen

Gårdagen var galet kul. Men idag har jag ont i fötterna och är trött. Men det var sååå värt det.

nyklippt och ångest..

Då var man nyklippt. Tydligen var mitt hår "väääääääldigt slitet" så de kapade av ca 12cm! känns det som.. det kasnke bara var 5 men endå.. Att ha långt hår var ungefär det enda på mig jag faktiskt tyckte om. Men nu har man inte ens det.

Det var hemskt att sitta i frisör stolen med bara sig själv att titta på. Dubbelhakan var värst att se, sen kom den gigantiska näsan och tittade man ner såg man mina enorma lår. Det är kanske därför mitt hår blir så slitet, jag vill ju inte till frisören! Jag väljer tandläkaren framför frisören närsom.

glöm inte! Sommaren är nära, ge gärnet nu tjejer!

 


Avskräckande exempel

Kanske bättre att skrämmas än att inspirera. Om du inte släppe den där frukostmackan nu och lämnar datorn för att gå och träna så kommer du snart att se ut såhär:



Om det är så vill man bara ge upp.. Då kasnke man bara fortsätter äta och snart ser man ut såhär:



För det första betyder detta att du kommer leva ensam resten av livet. Du kommer aldrig kunna dra till stranden och det kommer inte bli en sommar av fest på Ibiza med dina skinny vänner. Deprissionen får dig att gifta dig med en feeder och snart ser du ut såhär: (behöver jag ens nämna att du dör innan du fyllt trettiofem. Av hjärtinfarkt.)


Trött!

Hatar att gå upp såhär tidigt! :( men ska klippa mig klockan elva så det är bara att stiga upp..
Tar ett äpple till frukost och sen ett träningspass efter frisören :) sen sover jag middag,

Inspiration

Om vi kämpar kan det bli vi!


April!

Ny månad, ny start! undebart! :)
Blev riktigt lurad idag.. Min systers pojkvän lurade mig att han träffat en av mina killkompisar i stan och att de börjat prata.. det ena ledde till det andra och min kompis hade erkännt att han var kär i mig. Jag skämms så sjukt mycket för jag gick på det för det är inte det minsta trovärdigt ens! Men men, antar att jag är lätt lurad..

Idag har jag försökt skärpa mig men eftersom att det var släcktmiddag så var det svårt att hoppa över mat utan allas nyfikna blickar...
Men imorgon ska jag ut och dansa.. utan alkohol! Så då förbränner jag nog på dansgolvet :)
Ska även klippa mig, så det blir en riktig nystart! Sommaren närmar sig och även fast jag inte förtjänar det så är jag GLAD! Det är denna sommaren som gäller! :)

Glad påsk! Hoppa över påskägget, det är sååå värt det! pusssss

RSS 2.0