...

ett litet tränings tips :)

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6847221.ab

Och jag ska gå och träna nu.. snart.. NU! :)


god morgon

Då kör vi på idag! Sommaren är som sagt nära (jag kan inte sluta tjata.. men det är inför den jag vill bli smal ju!) så det är dag att lägga i den högsta växlen!
Jag har precis ätit ett äpple till frukost och nu ska jag byta om för att gå ner och köra lite på crosstrainern. Skulle egentligen jogga men det spö regnar i Malmö för tillfället..
De som joggar är verkligen snygga tycker jag, så så ort vädert tillåter ska jag ut och springa. Kanske redan ikväll?

Idag ska jag möta upp en kompis i stan för en fika. Fika är inte riktigt vad jag borde göra nu men jag tackade endå ja.. Men jag har tänkt på det, om vi promenerar i stan så får jag motion och sen kan jag ju dricka lite grönt te eller något. Perfekt!

Dagens (mini) tips: det finns alltid ett bättre allternativ. En kopp Thé på fikan, en frukt till bion eller en promenad då man behöver komma ifrån huset där det gömmer sig onyttigheter överallt!

Nej, nu måste jag skynda mig om jag ska hinna träna, duscha och göra mig i ordning innan jag ska bege mig mot stan! Lycka till idag, tjejer! Vi ska klara det!
snart sommar

sommaren närmar sig. det är utan tvekan läskigt.

Jag är inte rädd för mörkert, det har jag aldrig varit. Jag är heller inte rädd för monster under sängen eller spöken på vinden. Det jag är mest rädd för är att visa mig i bikini på stranden framför både vänner och främlingar.
Jag känner mig äcklig eftersom att jag är så fet. Jag vet att det finns de som är tjockare än mig på stranden, men det kommer det alltd att finnas. Jag vill vara den som killarna vill ha och tjejrna vill vara hur töntigt det än låter. Men det är svårt. Trots att maten inte alltid ens är speciellt god har det blivit en vana. Och desto tjockare jag känner mig desto mer äter jag, för vad är poängen? Vad är poängen i att banta då jag endå är så tjock och ful. Är det inte lika bra att ge upp och bara dö? Sommaren är skrämmande nära. Verkligen. Kommer jag hinna bli smal till dess? är det ens möjligt. Jag vill. Men jag vet inte om jag kan. Det är så svårt. Men jag vill verkligen.

Om någon vill kontakta mig utanför bloggen så är min adress Noras.blogg@hotmail.com

Desto smalare, destor bättre

Laddad

Är sjukt laddad och taggad inför denna nysatsning på mig själv, och på bloggen. Förutom att jag vill bli smal vill jag självklart få en snygg, välformad kropp. Men denna gången vill jag också få en jätte bra kondition. Jag vill bli ett proffs på att jogga, men än vågar jag mig inte ut eftersom jag blir röd i ansiktet och för att folk kommer att tänka "vad tror den där tjockisen på!?" Men denna tjockisen tror att allt är möjligt, och att det är denna gången det ska funka! Smal, snygg och med grym kondition, det är nya jag!

back on track! 30/3

av olika anledningar, mesta dels det faktum att jag misslyckats totalt, har jag haft uppehåll från bloggen. Jag väger för tillfället mer än jag någonsin gjort i hela mitt liv. Jag vägger exakt 66,6 kg. Om man avrundar det så väger jag ca 70 kg! Det är den tanken som fått mig att ite vilja skriva. Jag skämms för att berätta det. Men nu står det skrivet. Men snart ska det bort! Det ska bort med hjälp av träning, kanske självsvält och framförallt en järnvilja!

Jag vill att vi ska hjälpas åt om det finns någon läsare som fortfarande finns kvar där ute. (vilket jag vet eftersom jag fått mejl från en del söta läsare. Det är mycket tack vare er jag är tillbaka. Vi kan tillsammans.)
Sommaren är här väldigt snart, och då ska jag vara smal.
RSS 2.0